0736.614.577
office@metroreal.ro

S.C. METROREAL S.R.L.

Laboratorul de metrologie METROREAL, a fost infiintat in anul 2001 cand a obtinut autorizatia necesara desfasurarii activitatii de metrologie, autorizatie necesara si obligatorie in acelasi timp pentru acest domeniu. Obtinerea autorizatiei a fost posibila numai in urma instruirii si absolvirii a unor cursuri de certificare in domeniu metrologic a personalului precum si dotarea laboratorului cu mijloacele de masura necesare desfasurarii activitatii .

Statutul juridic al firmei este cel de societate cu raspundere limitata (SRL), numarul angajatilor care isi desfasoara in prezent activitatea in firma este mai mare de 20, acesta urmand sa creasca intr-un viitor apropiat datorita necesitatii de extindere activitatii atat in planul diversificarii serviciilor de metrologie cat si al cerintelor pietii.

In prezent activitatea administrativa a firmei se desfasoara judetul Dolj, in Comuna Pielesti, si in Municipiul Craiova, Str. Calea Bucuresti, nr. 59, iar activitatea lucrativa se desfasoara la nivel national prin deplasarea personalului autorizat cu mijloacele de masurare, la beneficiari.

Societatea a fost infiintata cu scopul de veni in intampinarea nevoilor clientilor intr-un mod prompt si profesional, urmarim in permanenta nevoile clientiilor si cautam sa indeplinim cu multa seriozitate cerintele acestora. Serviciile prestate la o calitate superioara sunt obiectivele propuse de catre firma noastra.

Prin natura activitatii si cerintele obligatorii ale Biroului Roman de Metrologie Legala, autorizatiile de functionare se reinnoiesc din 2 in 2 ani, de asemenea autorizatia de reparatii aspura mijloacelor de masura este reinnointa periodic la 2 ani.

Avand in vedere diversifitatea domenilor metrologice , laboratorul METROREAL s-a axat pe domeniul maselor efectuand verificari metrologice la urmatoarele sortimente :

  • Aparate de cantarit cu functionare neautomata de precizie speciala clasa I
  • Aparate de cantarit cu functionare neautomata de precizie superioara clasa II
  • Aparate de cantarit cu functionare neautomata de precizie medie clasa III cu limita maxima pana la 120 tone inclusiv
  • Aparate de cantarit cu functionare automata, bascula pod feroviara cu limita maxima pana la 120 tone inclusiv
  • Aparate de cantarit cu functionare automata, dozator gravimetric
  • Instalatie de cantarire in mers pentru vehicule rutiere
  • Umidimetru pentru graunte de cereal si seminte oleaginoase
  • Aparat pentu masurarea masei hectolitrice a cerealelor
  • Greutati clasa M1, M2 si M3 cu valoarea nominal de cuprinsa intre 1mg si 50kg

In urma achizitionarii echipamentelor necesare si obtinerea autorizatiei laboratorului, METROREAL are capacitatea de a realiza verificari metrologice atat la mijloacele de masurare de precizie superioara aflate in diferite laboaratoare de testari cat si la mijloacele de masurare de precizie medie cu un maxim de pana la 120 tone, prezente la baze agricole, rampe de incarcare sau fabrici.

Ca dovada a capacitatii profesionale, a promptitudinii si a seriozitatii de care a dat dovada METROREAL, am reusit incheiera si ducerea la bun sfarsit a multor contracte cu diferiti beneficiari, la nivel national.

Echipa de management a laboratorului si-a atins obiectivele propuse in ultimii ani, fapt concretizat prin cresterea exponentiala a numarului clienti ce a dus la necesitatea achizitionarii si dotarii cu mase etalon in anul 2015 a inca unui autolaborator capabil sa efectueze verificari metrologice la aparate de cantarit cu limita maxima de 120 tone, pe langa cele doua prezente deja. In momentul respectiv, obiectivul anului 2016 a fost atins, METROREAL achizitionand si dotand un alt autolaborator pentru a putea satisface cerintele unei piete in continua crestere si dezvlotare.

 

© Toate drepturile rezervate SC Metroreal SRL 2016

Concept Piatadesiteuri.ro

Acest website solicita datele Dvs. numai in scop fiscal si se supune regulilor GDPR privind pastrarea datelor. Am inteles