Metroreal

„Măsoară cu precizie, construiește cu încredere”

Verificări metrologice

Mijloacele de măsurare care sunt utilizate în măsurările din domeniile de interes public (tranzacții comerciale) se supun controlului metrologic.

Verificarea metrologică reprezintă metoda de control legal prin care se stabilește dacă un mijloc de măsurare se încadrează în parametrii de exactitate și stabilitate impuși de Normele Metrologice in vigoare.

Oferim la nivel național servicii și verificări metrologice periodice sau dupa reparație, a mijloacelor de măsurare supuse controlului metrologic legal în conformitate cu prevederile normelor de metrologie legală CEE.

De ce să colaborezi cu noi

Îmbunătățirea calității produselor și serviciilor

Prin utilizarea serviciilor metrologice, eventualele erori de măsurare în procesele de producție sau în sistemele de monitorizare se pot identifica și corecta.

Conformitate cu reglementările și cerințele legale

În multe domenii industriale, există reglementări stricte și cerințe legale referitoare la măsurători și calibrare. METROREAL poate ajuta companiile să se asigure că se conformează acestor cerințe legale.

Oferim deplasare la nivel național

Laboratorul Metroreal are 19 verificatori metrologi și 5 specialiști service care pot răspunde solicitărilor dumneavoastră într-un timp de maxim 10 ore oriunde în țară.

Servicii metrologice

Oferim servicii de verificări metrologice pentru diferite instalații și aparate de cântărit. De asemena, METROREAL oferă și întreținere și reparații pentru cântare electronice, cântare electronice cu etichetare, cântare platforma auto, cântare Feroviare și altele.

Verificări metrologice

Având în vedere diversitatea domenilor metrologice, laboratorul METROREAL s-a axat pe domeniul maselor efectuând verificări metrologice la mai multe sortimente.

Întreținere & reparații

Cu o experiență de peste 10 ani, echipa Metroreal asigură service autorizat, prin personal calificat la orice tip de cântar, oriunde în țară.

Testimoniale metrologice

„Necesarul nostru de a avea echipamente de măsură precise și conformitatea cu standardele legale au fost rezolvate de către Metroreal. Echipa de experți a realizat calibrări periodice și verificări riguroase ale echipamentelor noastre, asigurându-ne că rezultatele măsurătorilor noastre sunt exacte și că respectăm normele industriale și legale în domeniul nostru. Recomand cu încredere această companie pentru serviciile lor profesionale și atenția acordată detaliilor.”
Roxana S.
„Firma de servicii metrologice a fost un partener valoros pentru afacerea noastră. Am căutat o soluție fiabilă și eficientă pentru calibrarea și verificarea echipamentelor noastre de măsură și am găsit-o în Metroreal. Suntem extrem de mulțumiți de colaborarea noastră și recomandăm cu căldură această companie tuturor celor care au nevoie de servicii metrologice de înaltă calitate.”
Cosmin R.

Noutăți metrologice

  • 5

De ce alegi Metroreal ca și partener?

Ca dovadă a capacității profesionale, a promptitudinii și a seriozității noastre, am reușit incheiera și ducerea la bun sfârșit a multor contracte cu diferiți beneficiari, la nivel național.